midsommardoppet


BASSE


promenix


a beautiful thing



min nyfunna plats på jorden, det där huset med utsikt över vättern ska jag äga en dag.

skötsam, svensk tjej söker

I mitt huvud går det runt; Rum med kokskåp, rum med bara diskho, gemensamt kök, del i lägenhet, xx kvadrat, nära stan, inne i centrum, långt åt helvete, bra bussförbindelser, nära skolan, för hög hyra, för många rum, för sunkigt, möblerat och omöblerat, andra hand eller inneboende, villa  i förort, storstadskomplex och köer köer KÖER in i det oändliga. Gudarna ska veta att det inte är alldeles enkelt att hitta tak över huvudet som passar mina önskemål i Göteborg.

Som tur är har jag min karta att ta till när det blir för krångligt. Den är designad av västkustens egen expert på perfekta bostadsområden, Martin Cronholm, och är en riktig guldgruva att ta fram när det kniper. Vart var det nu jag INTE fick söka lägenhet? Ah just det! Alla ställen utom... hm... Innerstan och.. Innerstan. Ja men där ska jag nog kunna knipa en paradvåning nånstans! Gärna med havsutsikt. Och gångavstånd till Liseberg naturligtvis.

Det här kommer bli så jävla nice.


MASKROSHAV

 
helt fantastiskt jävla fint är det ute just nu och man vill bara gå och lägga sig i en buske och kolla upp i himlen och känna lukten av blommor och nyklippt gräs!


juni


en riktig sommarbild, eller vad säger ni? älskar färgerna och ljuset, att fota i skymningen ger de bästa bilderna tycker jag. ser ni den lilla frökapseln som har fastnat på grässtrået längst till höger? göllit va :)

green spot

samma bild fast ändå inte

RSS 2.0