drops



priscilla ahn

dålig dålig hemskt dålig dag!

det mesta som kunde gå fel, det gick fel.
det mesta som inte kunde gå fel, det gick fel.
ibland vet jag inte hur man lyckas riktigt,
men nu ska jag sova och vakna på
rätt sida den här gången!


det är värt

att göra världens godaste köttfärssås på två veckor gamla rester.

att sitta vid datorn och äta klockan tolv på natten.

att sitta själv, inget tjat, inget som stör och bara min lilla lover oscar som sällskap.

att ha städat hela huset och fått igång tvättmaskinen utan problem (dock lite fail att jag var tvungen att ringa mamma och fråga hur mycket tvättmedel jag skulle lägga i facket).

att sitta med femsiffrigt belopp på kontot och veta att jag kan gå och köpa en jacka för sextonhundra imorgon utan ångest.

och anmärkningsvärt att jag fortfarande har nästan tjugo läsare om dagen trots noll i uppdatering på över en vecka och ett av världshistoriens mest onödiga blogginlägg på ingång.

PUSSSS PÅ ER

jag vet jag vet jag vet

det här håller inte.

lyssna lite på min sommar09 medan jag försöker hitta tillbaka till peppen.

minst


men ändå fyller hon sexton år idag... hur wierd är inte det? fyra år är en evighet.
grattis lillan :)

anyway, like I was saying, shrimp is the fruit of the sea


hej

Idag är det stora gråtardagen. Har gått omkring med en stor klump i magen sedan jag vaknade och kan för mitt liv inte begripa varför. Kanske är det bara vädret, det gråa och kalla ger mig minnen och en känsla av höst. Snart två veckors intensivt jobbande har också tagit ut sin rätt och jag känner mig likblek och trött in i själen. Efter att ha legat i dvala i över ett halvår är det inte lätt att återgå till tider och scheman, att alltid vara i farten. Hinner knappt träffa mina vänner längre känns det som, men det är ju faktiskt såhär det ska vara. Kommer väl in i rytmen igen antar jag.

Med pyjamas på sedan klockan åtta (värt!) sitter jag här och väljer mellan att ladda ner OC säsong 1 eller lägga mig i sängen och läsa Alkemisten (för femte miljonte gången). Jag saknar mina böcker så otroligt mycket, tar mig aldrig tid att bara ligga och läsa längre. Finns ingen underbarare än att få ligga nerbäddad helt själv och bara drömma sig bort hela natten. Då behövs ingen sömn! Men just nu behöver jag lite kärlek och gråtvänlig tv, så det får nog bli OC...

Trots dagens depp så är världen rätt okej för tillfället. Jag har läget under kontroll och livet flyter för en gångs skull på som det ska. Inga konstigheter :) Enda dippen idag är väl i så fall att Spotify har laggat, vilket är en katastrof för någon som är så beroende av musik som jag är. Var tvungen att leta fram några gamla bland-CD från gymnasietiden istället, men det är ju inte helt fel det heller!

Såhär långt och seriöst har jag nog aldrig skrivit i min blogg förut, men skyller på vädret för fy farao vilket konstigt humör jag är på.

dä va ju inte meningen kristäjn

dä bare hoppe ur käften va

det heter GOTT, inte gött.
jag är östgöte och tre fjärdedelars
stockholmare. minst av allt är jag
göteborgare och då säger
man fan inte gött.
sorry!

äpple rostat bröd daim lax pasta tuggummi jordgubbar kladdkaka grädde smågodis rollo juice mer godis kladdkaka grädde mmm matmatmat




det är min dag hittills. nu ligger jag, brallan och felicia i en ganska underbar matkoma och funderar på att beställa pizza från ekkällan.

så går det när man har tråkigt en regnig onsdag - går till coop och hetsshoppar onyttigheter och bakar kakor. haha min mage spricker snart, gött!

svälj havet det räcker till

ett glas, två glas, tre glas... tio glas vatten. det är öken i min kropp.
ni vet, man dricker och dricker men är ändå törstig som en jävla gnu. det kluckar till och med i magen när jag sitter och diggar med till the doors, vilket är jättejobbigt om det råkar bli otakt... 


annars sitter jag mest och kollar på klipp från stockholm boogie, ahh jag undrar om det är någon som kan replikerna bättre utantill än jag och alice, sveriges bästa film genom tiderna. jerka vill man bara äta upp så söt är han :D

även fantasin är öken för tillfället som ni märker.
bloggen är lite halvdöd, humorn lite halvdålig.

men jag kan ju passa på att tillägna detta inlägg till min kära vän simon davidsson, jag har visst lovat honom hans fifteen minutes of fame...


fredagsmys at ullstämmavägen



haha det är inte klokt vad ni är bra.
mina partybrudar var fulla och glada och förfestade genom att som vanligt byta kläder tio miljoner gånger, jag fick äran att dega i sängen hela kvällen och agera smakråd. själv kände jag mig jäävligt fräsch efter en heldag bland glass och korv + snygg magtröja med dödskallar men riktigt mys var det! gillar att min lilla brallis inte längre befinner sig 10 timmar bort från mig, fem sekunder är muuuuuuch better!

nu fan ska jag duscha bort strössel och glass ur håret och sen sova i min nybäddade säng. finns ju värre saker...

frukostmusik

per gessle har på fullaste allvar skrivit en låt som heter pratar med min müsli

HAHA lilla pelle, fantasi har han så det räcker och blir över...
kan man annat än älska gossen?

RSS 2.0