5 klänningar

inte helt nödvändigt för två veckors semester? det råder PACKNINGSFEBER på ullstämmavägen idag kan jag tala om. herrejösses vad jag vill åka nu nu nu nu!

Z



Förkyld och jävlig har jag inga som helst idéer vad det gäller bloggande. I brist på annat kan ni få se mitt jättefina sår efter operationen, här cirka 3 veckor gammalt. Nu är det lite mer läkt och gör mest ont när man sträcker armen ovanför huvudet, men ganska äckligt är det fortfarande. Är lite oroad över hur jag ska kunna simma i Thailand (har hört att det är bad som gäller där) men det ska nog gå vägen. Jag är - utan att skryta - rätt bra på att hålla mig flytande i vatten även utan armar. Höhö.

Men grymt att jag i framtiden alltid kommer stoltsera med ett ärr i Zorros anda då! Ah.. det var iaf vad läkaren sa när han satte skalpellen i mitt kött och försökte lugna en hyperventilerande Hanna. En nödlögn när det är som bäst :)


some blades will cut you right to the bone


DONKEYBOY AMBITIONS


vart min inspiration kommer ifrån?

tja, den HÄR grymma modebloggaren skulle jag nog sätta som nummer ett i alla fall.

JEEEESUS vilken stil han har killen! ;)

och så taggar vi lorient

för stefan sundström hänger där ikväll och sprider förhoppningsvis lite schysst folkunga- och festivalfeeling. fett nice.

dagens


aah skit, outfitfotograferingen spårade som vanligt, är det verkligen normalt beteende att sitta och apa sig framför spegeln helt själv? näh

vad jag ville var mest att visa min nya tröja som är så fiiiiin så fiin och säga att nu vill jag kunna gå i DE HÄR KLÄDERNA OCH SKORNA UTAN ATT FRYSA HÄCKEN AV MIG. tack.


min goding


tog ett dopp i snön häromdan, haha!

shopaholicvarning



senaste veckan har jag shoppat kläder för över 2000 kronor - idag tog det cirka fem minuter och så var klänningen på bilden + en tröja nerpackad i en h&m-kasse på väg ut ur butiken!! hur hände det??

sanslöst men det går bara inte att hålla pengarna i styr den här tiden på året när alla vårgrejer kommer in och gör en så glaad :D

nu ska jag bara hitta en bikini och lite annat smått och gott inför thailandsresan (jag ni hörde! THAILAND MED BRUDARNA 3:E MARS WHAAAAAA) sen får det fan vara färdigshoppat den här månaden.

älska kläder! :)


baaaaaaaaajs

kamerasladden!!!!!!!!!!! borta!!!!!!!!!!! nu har jag lite panik!!!!!!!!!!!!

hot chip - one life stand


LYCKOPILLER


Haha ni skulle bara se - helt gaaalen stämning på Ullstämmavägen just nu och en Hanna som bara dansar runt runt runt med ett leende så stort att det gör ont. Årets KLART roligaste album :D:D

Det är så kul och uppfriskande att det finns folk i vår generation som inte glömmer rockens ursprung och gör det till något nytt!
 (klickaklicka på bilden för att lyssna!) Elvis lever!

Aja, ni kommer tycka att jag är helt rubbad men det bjuder jag på :D Det vet ni ju att jag är ändå...

RSS 2.0