hour of horror

inlåst på ett köpcentrum, efter stängning, i kolsvartaste mörker. låter som en kul grej?
typiskt värt att inte komma ut, och att inte se ett jävla smack i över en timme. hoho vad jag INTE skrattade just då. det blev lägereld (min upplysta mobil) på golvet och matsäck (kall, stekt och överbliven korv) tills terroristerna (vakten) var nådiga att släppa ut oss. ingen blev rånad eller mördad, trots mystiska ljud och läskiga skuggor bakom läskmaskinen. om jag hade varit tjejen på guldfynd, som stod själv i sin butik utan att komma ut, hade jag nog varit död nu. huuuuh vilken skräck!

jag ♥ strömavbrott på tornby

bbot (best buy of today)

efter femton minuters effektiv shopping; mitt fjärde par vinterskor, H&M 299 kr

såååååå jävla nöjd az, blir att sova med kängisarna på i natt :D


kalas



hur kunde jag missa! NITTONHUNDRA 1 ÅR igår! can't believe it.
och ni läser fortfarande skiten, helt otroliga är ni, haha.

detta storslagna (men ack så bortglömda) tillfälle firar jag så här i efterhand med en annan slags partybild från mina forna glansdagar... cirkus tre år och redan flummigast i sverige.

wowowowooow wait a minute, what's going on? I tell you what is going on. I'm hanna and this is todays outfit



höstens måste: stor, formlös t-shirt (helst herrstorlek L-XL) i färgkombon gul/svart/röd, gärna dekorerad med ett par väl synliga fett/glassfläckar på bröstet och missfärgningar från tvättmaskinen. glöm inte den rostiga döskalleringen och trasiga klockan för en extra glammig feeling!

t-shirt: hemligt inköpsställe, hemligt pris, exklusivt buren av gottinpersonal
ring: vintage, hittad på marken bredvid en tuggummiautomat (inköpspris 5 kr)

(nej jag lovar jag ska bli en seriös bloggare snart alltså, det här håller inte) men basshunter ska plågsamt dö. allvarligt.

med kaxiga steg runt ekholmen

någon mer som låtsas vara med i en musikvideo när ni är ute och går och har mp3n med er? det går ju fan inte att låta bli! men okej, min fantasi är nog bättre än de flestas...

idag var jag natasha bedingfield. haha!

powerwalk vs plugg

hehe svårt val... högskoleprovet kan gå och dränka sig i toan tycker jag. 2.0 blir nemas problemas utan en massa onödigt plugg. förberedelser? moi? SKULLE INTE TRO DET

nu ska jag ut ut ut! fint höstväder ♥

foxy lady



beroendeframkallande no1. när jag inte längre har mitt kära Paint får jag väl sätta mig och rita för hand. så sjukt kul!! har inte använt tuschpennorna sen jag var typ tolv år! och fråga mig inte varför hon har en räv i huvudet, det bara blidde så.

göteborg va



anledningen till dålig update. var ju tvungen att åka ner till västkusten och hjälpa den här tönten att köpa mössa :D

(sorry för den hemska kvallan btw, hatar min lilla äckliga digitalkamera)


.

(ska bara hitta kamerasladden först)

feel no fear

här kan man inte ens åka på weekendsemester utan att man befaras ligga död och begraven. kära läsare, ber om ursäkt för mitt plötsliga försvinnande och tackar för er (kristins) omtanke. jag lever forfarande och är tillbaka på ostkusten så nu jäävlar blir det blogga av!


idéstöld från hejsvejsva.blogg.se


hos ankan i norge oktober 2008


OBS ONÖDIGT INLÄGG



jag vet inte hur eller sen när den här bloggen blivit så fruktansvärt blond (gör vad som krävs för att bli större än blondinbella), men jag måste bara få uttrycka min faschination över mitt hår. det måste ha växt tio centimeter i veckan över sommaren eller nåt för det här är ju helt insane!

och gud jag vet att jag kommer skämmas över det här imorgon när jag vaknar... en vanlig sideffekt när hanna bloggar efter 00:00 om nätterna. REGEL NO 1: BLOGGA ALDRIG EFTER MIDNATT

F


Draft: Sept. 30, 2009



RSS 2.0