tips på ett riktigt smarrigt lyckorecept:



chilla omkring på balkongen i skymningen i sin superflotta byxdress tillsammans med en kall singha i handen, hipp musik och ett par bästa vänner. serveras med fördel i värme, gärna thailand eller annan exotisk ort.

voila! inte svårare än så :) gah vad jag saknart...


pancakes asian style


poolhäng när det är som bäst




tekniskt naturvetenskapligt basår

satt länge och glodde på knappen där det stod "skicka" men nu är min studieansökan för hösten 2010 klar. vet inte ens varför jag tvekade. en ansökan betyder ju inte att jag är tvingad till en utbildning direkt, men ändå... ååh pirrigt!

att jag ska sitta och gråta över matteboken igen efter två långa år känns oerhört avlägset just nu men samtidigt sjukt kul! wiiie wiie wiiie det är galet vad jag är taggad för plugg! bara att hoppas att allt blir som man tänkt sig. jag är ju inte direkt känd för att vara impulsiv och anta nya utmaningar men nu JÄVLAR tänker jag hålla mig till planen den här gången!


segaste

försöker byta färg på textjäveln, kan nån HJÄLPA?? jag som trodde jag hade kollen på det här med bloggandet!!

iaf, bilder från världens bästaste semester kommer, ska bara sno lite från alice dator först^^ om ni nu är intresserade fortfarande, känns som jag tappar ca 2 läsare om dan vilket ju är sjukt mycket i procent om man ser till min totala läskrets. jag överväger att börja skriva mer igen, kanske blir så. får se. har ju inte såå mycket annat för mig om dagarna om man säger så hehe men det känns så löjligt att sitta och skriva för sig själv.

jaja, blir fika med ankan och maddis idag, kommer bli najs. mycket händer på tre veckor i den här lilla stan som är värt att skvallra om kan jag lova! plus att man hinner sakna dem rätt mycket under en resa till thailand.


(bjussar på en sneakpeak ur thai2010, bästa strandhänget!)


amen tjejer är vi redo för THAIET ELLER!?!?



det här har vi planerat sen vi var tio år gamla och satt dagdrömmandes i backen bakom mitt hus. "tänk om vi fick åka buss sjääälva, då skulle vi kunna åka och tälta nån annanstans än på din tomt alice, fatta vad kuuul vi skulle ha!"

 helt klart på tiden alltså! nu kööööööööör vi :D

hotellet ok?


göteborg och extrem matkoncentration



svårt att pricka rätt ibland =)


RSS 2.0